اجرای عملیات نصب و راه اندازی دوربین مداربسته ، اهمیت زیادی در طراحی یک سامانه نظارت تصویری دارد ، هر چه اندازه یک پروژه مدار بسته بزرگتر باشد ، ضرورت نحوه زمانبندی پروژه بیشتر خودنمایی می کند از این رو در این محتوا شما با برخی از مواردی که در مورد نحوه زمانبندی پروژه باید به آنها توجه کنیم آشنا می شوید .
نحوه زمانبندی پروژه و اجرای عملیات نصب و راه اندازی دوربین مداربسته چگونه است ؟
اندازه پروژه و تاثیر آن بر نحوه زمانبندی پروژه
هر چه اندازه یک پروژه بزرگ تر باشد ، نصب و راه اندازی آن زمان بیشتری طول می کشد ، هر چه مدت زمان نصب بیشتر طول بکشد ، موارد متعددی مانند مدیریت هزینه و تکنسین های نصب تجهیزات مدار بسته در کنار حفظ کیفیت کار بیشتر خودنمایی می کند از این رو باید نحوه زمانبندی پروژه به گونه ای طراحی شود که برای تمامی موارد و مشکلات احتمالی زمانبندی مناسب در نظر گرفته شود .
اجزای پروژه و تاثیر آن بر نحوه زمانبندی پروژه
اجزای یک سیستم مدار بسته با توجه به نوع نیاز مشتریان و محل اجرا متفاوت است ، برخی از پروژه ها از تنوع محصول کمتر و برخی محصولات متنوعی را شامل می شوند ، انواع دوربین ها ، سوئیچ ها ، رک و تجهیزات شبکه ، کابل های شبکه ، فیبر نوری ، برق ، رادیو وایرلس ها ، داکت ، لوله و بسیاری دیگر می تواند تنها بخشی از اجزای یک پروژه باشد که همه این موارد در نحوه زمانبندی پروژه موثر است و باید برای نصب و سرهمبندی هر کدام اقدام مناسب در زمان مناسب انجام شود .
فاز بندی پروژه
نحوه زمانبندی پروژه هنگامی که ابعاد و تنوع محصولات بسیار زیاد است با بقیه پروژه های متفاوت است . در اینگونه موارد معمولا طی جلسات هماهنگی با کارفرما نحوه زمانبندی پروژه را به گونه ای تغییر می دهند که پروژه به صورت فاز به فاز اجرا شده و نتایج در بازه های زمانی کوچک تر بررسی شود و هر گونه عقب ماندگی از زمان اجرا ، در حداقل زمان تشخیص داده شده و برای حل مشکل آن تدبیری اندیشیده شود .
واحد پروژه شرکت پرشیا سیستم پیش از شروع عملیات نصب دوربین مداربسته و راه اندازی هر پروژه ای نحوه زمانبندی پروژه را بر اساس معیار های استاندارد آن و با استفاده از نرم افزار های تخصصی زمانبندی پروژه ترسیم و به اطلاع کارفرما می رساند و پس از تایید کارفرما ، مراحل نصب و راه اندازی سیستم مدار بسته در یک پروژه پیاده سازی می شود .
تهیه لیستی از نیازها برای نصب دوربین مداربسته
اولین قدم تهیه لیستی از نیازهایی و انتظارات شما از سیستم دوربین مداربسته است. این به این معناست که مشخص کنید در چه مکان هایی نیاز به کنترل و نظارت تصویر دارید و در هر محل چقدر شفافیت و کیفیت تصویر مهم است.
نظارت تک تک نقاط توسط دوربین هم گران است، هم غیر ضروری. در نتیجه نقاطی از محل که مهم تر هستند و نیاز بیشتری به نظارت دارند را باید مشخص و اوولیت بندی کنید. نقشه را روی یک کاغذ کشیده و نقاطی که نیاز به نصب دوربین مدار بسته است را مشخص کنید. سپس تک تک مکانهایی که برای نصب دوربین مداربسته مشخص کردهاید را چک کنید تا مطمئن شوید در آن نقطه بهترین تصویر را از دوربین مداربسته میگیرید و شیئی مانع ضبط تصویر توسط دوربین مداربسته نیست.
اگر پروژه ی نصب دوربین مداربسته شما بزرگ یا حرفه ای است میتوانید تمام دستگاههای مورد نیازتان را بصورت جدا تهیه کنید. اگر به نصب سیستم دوربین مداربسته ی کوچک و خانگی نیاز دارید معمولا خرید سیستم نظارت تصویر بصورت پکیج آماده ارزان تر، مقرون بصرفهتر و راحتتر است. سیستم امنیتی مورد نیاز تان شامل دوربین مداربسته، یک دستگاه DVR (دی وی آر)، کابل دوربین مداربسته (کواکسیال یا شبکه)، فیش BNC یا سوکت شبکه (بسته به سیستم دوربین مداربسته ای که نصب میکنید) و منبع تغذیه و … است . اگر قصد نظارت بر محیط بزرگی را ندارید، یک سیستم دوربین مداربسته بیسیم (وای فای یا وایرلس) نیز تا حدودی نیازهایتان را برطرف میکند.
شرکت هایک ویژن یکی از معتبرترین تولید کنندگان دوربین مداربسته در جهان است. دوربین هایک ویژن را از مهر تجارت می توانید خرید کنید.
پک دارای دو یا سه دوربین مداربسته (برای نظارت بر دربها)، و یک دستگاه DVR (دی وی ار) با فضای ذخیره سازی (هارد دیسک) کافی برای ضبط دو یا سه هفته ویدئو است .
تعداد یک تا سه دوربین مداربسته وایرلس indoor میتواند یک اتاق را کاملا پوشش داده و تصویر را مستقیما به کامپیوتر یا تلفن همراه تان ارسال کند.
سیستم دوربین مداربسته در مجتمع های مسکونی با هدف کنترل ورود و خروج افراد و خودرو ها و بالا بردن ضریب امنیتی ساختمان در برابر ورود افراد غریبه یا سارقین نصب می شود. همچنین با نظارت بر نوع تردد خودرو ها در پارکینگ چشم ناظری بسیار دقیق برای خودرو ساکنین محسوب می شود. کنترل تردد سرویس کار ها ع نظافت کار ها , مامورین قرائت کنتور و پیک ها از دیگر اهداف نصب دوربین مدار بسته در مجتمع های مسکونی است .
هدف اصلی نصب دوربین مدار بسته برای شرکت ها کنترل و نظارت بر نحوه رفتار و عملکرد پرسنل و ارباب رجوع و مشتری است . شما پس از نصب سیستم دوربین مدار بسته ( hikvivison ) در محل شرکت یا فروشگاه خود می توانید نظارتی همه جانبه بر نوع رفتار و برخورد با دیگر پرسنل و مراجعه کنندگان , لحن صحبت و یا اشتباهات آن ها داشته باشید و در نهایت با استفاده از این نظارت راندمان کاری خود را بالا ببرید.
دوربین مدار بسته در محیط های صنعتی, تولیدی و کارخانه ها در ابعاد گوناگون می تواند نقش حیاتی و مسمر ثمری ایفا کند . نظارت بر نحوه کارکرد پرسنل , تشخیص خاطی در وقایع پیش آمده , کنترل موجودی انبار و ورود و خروج کالا , کنترل و نظارت بر بخش های اداری و مالی از مهمترین اهداف نصب دوربین مداربسته در محیط های صنعتی و تولیدی است.
وقتی تعداد دوربین مورد نیاز تان را جمع بندی کردید، باید دقیقا نوع دوربین مداربسته ای که احتیاج دارید را مشخص کنید. خرید یک سیستم امنیتی دوربین مداربسته برای هر محلی میتواند از چند صد هزار تومان تا چند ده میلیون تومان قیمت داشته باشد، پس باید دقیقا نوع و مشخصاتی که میخواهید دوربین مداربسته تان داشته باشد را مشخص کنید.
برای اطمینان از انتخاب بهترین دوربین های مداربسته و دستگاه DVR (دی وی ار) میتوانید از سیستم مشاوره رایگان مهر تجارت استفاده کرده و با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. در نظر داشته باشید که اگر به سیستم دوربین مدار بسته کوچک نیاز دارید پکیج های آماده به نصب دوربین مداربسته ارزان تر تمام می شوند و همچنین با استفاده بسته آموزش نصب دوربین مدار بسته که همراه پکیج ارسال می شود، می توانید به راحتی خودتان سیستم دوربین مداربسته را نصب کرده و برای نصب هم هزینه ای پرداخت نکنید.
یکی از مزایای استفاده از دوربین های مدار بسته وایرلس (بی سیم یا وای فای)، امکان نصب آن بدون نیاز به ایجاد حفره روی دیوارهای خانه برای سیم کشی می باشد. اما لازم به ذکر است هرچه دوربین مدار بسته وای فای (وایرلس، بی سیم) از دستگاه DVR دورتر شود، قدرت و کیفیت سیگنال تصویر ارسالی کمی کمتر میشود. اگر قصد نظارت بر مکان بزرگی را دارید، از دوربین های مداربسته سیمی استفاده کنید، ولی اکثرا برای نصب دوربین مداربسته در خانه، سیستم دوربین مدار بسته بیسیم (وای فای، وایرلس) چه از لحاظ سادگی نصب و چه از لحاظ سادگی سیستم، بهتر است.
بعضی دوربین های مدار بسته تنها وقتی حرکتی تشخیص دهند شروع به ضبط تصویر میکنند. ضبط تصویر تنها وقتی کسی در اتاق است، باعث صرفه جویی در فضای ذخیره سازی و انرژی میشود.
بسیاری از دوربین های مدار بسته قابلیت انتقال تصویر دستگاه DVR را ممکن میکنند. با استفاده از این قابلیت میتوانید در کیلومترها دورتر از خانه یا محل کار از طریق گوشی تلفن همراه و یا لپ تاپ، تصاویر دوربین های مدار بسته نصب شده در خانه و محل کارتان را با استفاده از نرم افزار انتقال تصویر نصب شده روی سیستمتان، ببینید.
برای مشاهده و ضبط تصویر دوربین های مدار بسته تان نیاز به یک دستگاه DVR دارید. دی وی ار تمام تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته را دریافت کرده و به یک مانیتور یا تلویزیون ارسال میکند. دستگاه های DVR فضای ذخیره سازی (هارد دیسک) متفاوتی دارند که به آنها اجازه میدهد از چند روز تا چند ماه تصویر ذخیره کنند.اگر یک پکیج دوربین مداربسته خریداری کنید، معمولا پکیج شامل دستگاه DVR است.
دستگاه NVR (ان وی آر یا Network Video Recorder که برای سیستم دوربین های مداربسته شبکه استفاده میشود) و دستگاه VCR (وی سی آر برای سیستم دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده میشود) نیز برای خرید در دسترس هستند.
قبل از نصب پکیج دوربین مداربسته، از سلامت تمام تجهیزات از جمله کابلها و فیشها، دستگاه DVR، دوربین های مدار بسته، مانیتور یا تلویزیون اطمینان حاصل کنید.
بهترین زاویه هر اتاقی برای نصب دوربین مدار بسته معمولا کنجی از اتفاق است که دیوارا و سقف به هم میرسند. اطمینان حاصل کنید که دوربین مداربسته تصویر تمام ورودیها و خروجیهای موجود در اتاق را پوشش داده و نزدیک به یک منبع انرژی برق مانند پریز برق است.
اگر قصد نصب دوربین مدار بسته در فضای بیرون را دارید، دوربین مدار بسته را در ارتفاع 3 متر یا بیشتر نصب کنید، تا دوربین مداربسته در دسترس افراد نباشد.